4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 25.
+36 20 / 447 9476

Rólunk

Cégünk fő tevékenységi köre a kültéri minősített fajátékok és egyedi játékok gyártása, kerti bútorok készítése, valamint kondiparkok telepítése.

2003-ban a piaci igényeket felmérve és tapasztalva az elavult és balesetveszélyes játszóterek nagy százalékát fő célul tűztük ki a minősített fajátékok gyártását és letelepítését. Termékskálánk az egyszerű hintától kezdve a rugósjátékok és a több funkciós 1000 m2-re telepített minősített fajáték komplexumig terjed a fajáték területén.

Folyamatosan bővítjük minősített termékeinket a gyerekek igényeinek megfelelően. Közreműködünk önkormányzatok, óvodák, iskolák számára kiírt pályázatoknál az EU és Magyar Szabványnak megfelelő minősített játszóterek és játszóeszközök műszaki, telepítési útmutatóinak és árajánlatának az elkészítésével.

Agmi minősítés

Termékeink rendelkeznek az AGMI Anyagvizsgáló és Minőségellenőrző ZRT. által minősített Típus megfelelőségi tanúsítvánnyal, játékaink MSZ-EN 1176-1 és Európai Uniós szabvány szerint készülnek. Az eszközök letelepítésénél a 78/2003.(XI.27.) GKM rendelete szerint dolgozunk, melyről a dokumentumokat az átadáskor átadjuk.

Garancia

Az általunk letelepített játékokra 12 hónap garanciát vállalunk. A játékok borovi és vörös fenyő alapanyagból készülnek és a gyerekek számára nem ártalmas speciális festékkel kezelten kerülnek kiszállításra. Termékkínálatunk ár-érték arányban a legmagasabb minőségi szintet képviselik. Munkánkra jellemző a pontosság, rugalmasság és a határidők betartása.