4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 25.
+36 20 / 447 9476

Új játszótér Sóstóhegyen

Új játszótér épült Sóstóhegyen. Az Úttörő utcán korszerű játszóeszközök várják a gyerekeket. A beruházás 4 és fél millió forintba került, amit önkormányzati forrásból biztosítottak. Az ünnepélyes átadás után a gyerekek ki is próbálhatták az új játszóteret.

Lulu bohóc szórakoztatta a gyerekeket Sóstóhegyen, amíg a kicsik a játszótér avatására vártak a felfüggesztett színes léggömbök előtt. Aztán maguk az óvodások is felléptek, zenével és tánccal köszöntötték az ünnepélyes átadás résztvevőit.


Új játszóteret építettek Sóstóhegyen. A városrészben a Szabó Lőrinc utcában már volt a gyerekeknek játszóhely, de elavult, azt most másfél millió forintból felújították, az Úttörő utcán pedig egy teljesen új játszóteret építettek a kicsiknek. Erre 4 és fél millió forintot fordítottak önkormányzati forrásból.


Jászai Menyhért alpolgármester, Bocskai Péter, a NYÍRVV Nonprofit Kft. ügyvezetője és Petneházy Attila önkormányzati képviselő közösen vágta el a játszótér előtt felfüggesztett léggömbökkel teli madzagot, majd az ünnepélyes avatás után a gyerekek birtokba vehették a játszóteret. Az új játszótéren ütéscsillapító talajon háromtornyú többfunkciós vár, árnyékolóval felszerelt homokozó, kombinált lengőhinta, és egy színes alagút is helyet kapott.


Nyíregyházán folyamatosan fejlesztik a játszótereket, a tervek szerint jövőre 40 csúszdát és 30 hintát helyeznek ki a város játszóhelyeire.

  • 1/5
  • Előző
  • Következő