4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 25.
+36 20 / 447 9476

Minősített fajátékok gyártása és telepítése

Közületeknek, iskoláknak, óvodáknak

A Magyar és az Európai Uniós követelményeknek megfelelően, szigorú szabályok szerint  gyártott fajátékok. A legmagasabb szintű biztonsági előírások figyelembe vételével gyerekek számára készített eszközök. A megfelelő távolságok – védő távolságok betartását figyelembe véve, fej- nyak és új beszorulási helyek teljes kizárása mellet elkészített játékok. Az eszközök felület kezelését, speciális gépek segítségével tesszük szálkamentessé és festjük le. Korcsoportnak megfelelően minden játékunk adattáblával van ellátva, ennek megfelelően a gyerekek rendeltetésszerűen használhatják a játékokat, így elkerülve minden baleset veszélyt.

Óvodai játékok

Az óvodákban a gyerekek biztonsága a legfontosabb szempont, minden más csak ezután jöhet. Éppen ezért ajánljuk az óvodáknak minősített fa játékainkat!

A biztonság mellett a játékok kialakításánál nagy hangsúlyt kapott az is, hogy a gyerekek készségeit is fejlesszék az óvodai játékok. Legyen az az egyensúlyozó képesség, vagy az izomfejlesztés egy hintázás vagy mászófalazás által.

Játszótéri játékok

Mivel a játszótereken többféle korosztály megfordul, így olyan játékokra van szükség, amelyekkel mindenki szívesen játszik, mindenki számára élvezetes, fejlesztő jellegű és természetesen biztonságos!

Ezért ajánljuk a játszóterek kialakításához minősített fa játékainkat!

Számos játszótér épült már a mi játékainkkal, ezt a referenciáink között ellenőrizhetik.